Timp rămas până la încheierea concursului

Zile

:

Ore

:

Minute

:

Secunde


Câștigă un website făcut de noi!

Ce ai de făcut? Trebuie să faci următorii pași:

  1. Să dai like & Share la pagina noastra de Facebook
  2. Să completezi formularul alăturat cu datele tale precum și o scurtă descriere a website-ului pe care îl dorești.

Mult succes!

Formular de înscriere!

7 + 7 =

Regulament concurs

Secțiunea 1 - Organizatorul concursului

Organizatorul concursului: „Câștigă un website făcut de noi” este SC Pixel Web Services Srl-D, cu sediul în Sibiu, str. Metalurgiștilor nr.3, CIF: 34031192, Nr. Înregistrare Registrul Comerțului: J32/58/2015.

Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit în continuare („Regulament”) care este obligatoriu pentru toți participanții.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligația de a anunța publicul în mod oficial, pe pagina de Facebook, precum și pe site.

Secțiunea 2 - Durata de desfășurare a concursului

Concursul se va desfășura în perioada: 1 Septembrie 2015 – 30 Septembrie 2015.

Secțiunea 4 - Protecția datelor cu caracter personal

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.
Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului.

Secțiunea 6 - Premiul concursului

Se acordă câștigătorului ca premiu un website la cheie, împreună cu un domeniu gratuit (domeniul înregistrat pe o perioadă de 1 an), găzduire gratuită ptr. website – pe o perioadă de 1 an.
Sunt acceptate ca tip de website-uri:
• Site-uri de prezentare, corporate
• blog-uri
• magazin virtual simplu (max. 50 produse).
Nu sunt acceptate:
• Platformele custom CMS,
• Magazinele online complexe
• Aplicații web

Secțiunea 3 - Drepturile și condițiile de participare
Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.
Secțiunea 5 - Mecanismul concursului
  1. Utilizatorii trebuie să-și introducă datele reale (nume, prenume, număr de telefon) în formularul de concurs, precum și o cât mai detaliată descriere a website-ului pe care și-l dorește. (Atenție! o descriere sumară, duce la excluderea lui din concurs)
  2. Să dea like & Share la pagina noastra de Facebook precum și la postarea cu concursul.
Secțiunea 7 - Desemnarea câștigătorului
Data de încheiere a concursului este 30 Septembrie 2015, inclusiv. Desemnarea câștigătorului va fi făcută publică pe pagina de Facebook în data de 1 Octombrie 2015. Castigatorul va fi desemnat in urma evaluarii criteriilor de concurs precum și a mesajului trimis.
>Mult succes!